Muži zakončili sezónu 2011/2012 úspěšně

12. července 2012 | Přemysl Janeček | Muži | Sdílet na Facebooku

Uplynulou sezónu Slavičané zakončili úspěšně, když celkově ovládli tabulku Zlínské ligy a postoupili do třetí ligy. Podařilo se jim tak naplnit cíl, o který se snažili už před rokem.

Vítězství v soutěži bylo hlavním předsezonním cílem týmu, o využití postupu do vyšší ligy se Slavičané rozhodli uvažovat až později. Podle náročnosti cestování a také velikosti kádru pro další ročník. Ani jedno se nakonec neukázalo jako překážka, a tak Slavičany čeká v nové sezóně o úroveň kvalitnější soutěž.

Do třetí ligy by měli vstupovat s kádrem doplněným o hráče, kteří se vrátili z hostování, talenty z mládežnických týmů a také posilami z okolí.

Největší problém v novém ročníku představuje pro Slavičín nejspíš post brankáře. Dosavadní jednička týmu Radomír Zlámal kvůli studijním povinnostem pravděpodobně nebude vždy k dispozici, proto je ve hře návrat ostříleného Jana Topila nebo bývalé brněnské jedničky Marka Loskota.

Tým opustil František Saňák, který příští sezónu vynechá kvůli zahraniční studijní stáži, a také nadějný bek Jakub Diatel kvůli začátku studia na vysoké škole.

Komentáře jsou uzavřené.