Muži přivezli ze Vsetína šest bodů

3. října 2011 | Ondřej Šuráň | Muži | Sdílet na Facebooku

Zlínská florbalová liga měla v neděli na programu třetí a čtvrté kolo. Slavičínští odjížděli do Vsetína bez dvou hráčů základní sestavy, když postrádali kanonýra Malotu a doktora Saňáka.
Na hrací plochu nastupovali se smíšenými pocity, přestože už celý jeden rok nepoznali hořkost porážky. Ano, vážení a milí, Snipeři prohráli naposledy ve druhém kole sezóny 2010/2011. Vím, je to neuvěřitelné, ale statistiky nelžou. A na tuhle šňůru neproher chtěli navázat.

SK Snipers Slavičín – TJ MEZ Vsetín 8:6 (1:0, 4:2, 3:4)
Utkání se od začátku hrálo v poklidnějším tempu, což bylo součástí taktiky Slavičína. Ve čtvrté minutě poprvé překonal vsetínského brankáře Jan Janeček po samostatné akci.
Ve druhé třetině přidal další gól po přihrávce Šuráně Zemčík, když do protipohybu přesně umístil svou ránu. Jen o několik sekund později přidal třetí branku Slavičína Diatel. O minutu později se dočkali gólu také Vsetínští, poté, co překvapili Slavičínského brankáře Zlámala. Na 4:1 zvyšoval přesnou ránou Mikloš a o tři minuty později tentýž hráč po asistenci Bartoše přidal další gól a zvýšil tak na 5:1. Do přestávky stihli ještě Vsetíňané stáhnout skóre na rozdíl 3 branek.
Třetí třetinu začal Mikloš čistým hattrickem po asistenci Šuráně a zvýšil na 6:2. Pak ale Slavičané přestali hrát a toho soupeř využil. Ve dvaatřicáté minutě Zlámal inkasoval a o necelou minutu později inkasoval podruhé, tentokrát z přesilovky. Na to Slavičín odpověděl brankou Bartoše, když si připsal asistenci Přemysl Janeček. Vsetínští se ale nevzdávali a znovu přidali dvě branky v krátkém časovém rozmezí. V tu chvíli byla na moment na slavičínských holích nervozita, ale jen do chvíle, než Čuč přidal další branku a uklidnil tak domácí tým. Asistenci si připsal Přemysl Janeček.
První zápas tedy skončil po dramatické koncovce 8:6 pro slavičínské bombarďáky.

Branky a asistence: Janeček, Zemčík (Šuráň), Diatel, Mikloš, Mikloš (Bartoš), Mikloš (Šuráň), Bartoš (Janeček P.), Čuč (Janeček P.)
Sestava Slavičína: Zlámal – Mikloš, Zemčík, Čuč – Šuráň, Papež, Janeček J., Janeček P., Bartoš, Diatel

FBC Zlín – SK Snipers Slavičín 2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
Utkání se Zlínem se hrálo v trošku větším tempu, než utkání předchozí a už ve čtvrté minutě Zlámal inkasoval poprvé. Ani ne o minutu později bylo vyrovnáno. O vyrovnání se postaral kapitán Papež poté, co ho přesně našel Mikloš.
V prostřední části využil přesilovku Šuráň, asistenci si připsal Jan Janeček. Další branku přidal Zemčík, kdy po přihrávce Šuráně nadvakrát prostřelil domácího brankáře.
Ve třetí třetině začali lépe domácí a snížili na rozdíl jediné branky 2:3. Minutu před koncem ale zpečetil výhru Šuráň, kdy převzal přihrávku od Papeže a nadvakrát prostřelil.

Branky a asistence: Papež (Mikloš), Šuráň (Janeček J.), Zemčík (Šuráň), Šuráň (Papež)
Sestava Slavičína: Zlámal – Janeček J., Zemčík, Čuč – Šuráň, Papež, Mikloš, Janeček P., Bartoš, Diatel

Slavičínští Snipeři tedy prodloužili svou dlouhou sérii o další dva korálky. Další kolo je na programu 22.10., kdy Slavičín zavítá do Uherského Brodu, kde se střetne s týmy Hluku B a 1. AC Uherský Brod.

Komentáře jsou uzavřené.