Muže čeká přímý souboj o postup

3. dubna 2011 | vitzemcik | Muži | Sdílet na Facebooku

Nejblížší utkání Zlínské ligy bude pro slavičínské florbalisty klíčové. V sobotu ráno na domácí palubovce totiž nastoupí proti lídrovi soutěže z Hluku a v případě vítězství by se mohli vyšvihnout do čela tabulky místo něj. Čtyři kola před koncem sezóny tak sobotní duel nejspíš naznačí, který tým nakonec postoupí do 3. ligy.

Slavičín by v sobotu rád prodloužil svou sérii vítězství, která v současné době čítá už čtrnáct úspěšných duelů. Bilance z předchozích vzájemných měření sil s Hlukem vychází také o něco lépe pro Slavičany. V úvodu ročníku sice podlehli Hluku 2:3, naposledy jej však zdolali 5:1.

V posledních čtyřech kolech Slavičínští bodovali naplno. Na konci února v Uherském Brodě porazili domácí Orel 4:3, když si vítěznou trefu připsal Jan Janeček. Následně porazili celek Zlína 6:4 a do střelecké listiny se premiérové zapsala i čerstvá posila, obránce Filip Malota.

O tři týdny později v Morkovicích Snipers přehráli tým Zásobování z Bystřice pod Hostýnem 9:2 a hattrickem se blýsknul Adam Barbořík. Hned poté pak Slavičín rozstřílel uherskobrodské družstvo 1. AC 16:6, třemi brankami se pak zaskvěli Papež se Saňákem.

V dalším kole narazí Slavičané v domácí hale na zmiňovaný Spartak Hluk a také na sedmý tým tabulky Dolní Němčí.

Veškeré aktuální výsledky a statistiky slavičínského týmu najdete zde: http://fis.cfbu.cz/index.php?pageid=2521&onlycontent=1&team_id=6067

Komentáře jsou uzavřené.