Juniorský lazaret opět bez bodů

3. prosince 2009 | Jaroslav Boček | Junioři | Sdílet na Facebooku

IMG_6243
Snipeři zajížděli do Vsetína k utkáním 9. a 10. kola s velkými obavami. Celek sužovaný nemocemi měl během posledních dvou týdnů jen jeden trénink o devíti hráčích. Nemoci a zranění vystavily stop těmto hráčům: Sláčikovi, Bočkovi, Končickému, Olšákovi, Juráňovi a Kvapilovi (to je polovina mužstva). Naším soupeřem byl FbC Holešov (minule nás porazil 8:3) a SFK Slovácko-HSS (minulý zápas jsme vyhráli 5:2).

SK SNIPERS SLAVIČÍN – FbC HOLEŠOV 1:8 (1:3/0:1/0:4)
Branka: Kučera
Střely na branku: 15:30
Sled branek: 0:3, 1:3, 1:8
Nastřelené tyče: 0:1
Sestava: Pavelka – Diatel, Babulík, Studeník – Hlavica, Dvorščák, Viceník, Šimoník, Bartoš, Kučera

Holešov po čtyřech prohrách v řadě chtěl tuto bilanci odčinit a proto začal velmi aktivně a agresivně. Hned v 5. minutě střelou do horního rohu otevřel skóre – 0:1. Za 2. minuty to bylo po objetí branky 0:2. Pak přišla naše přesilovka, ale Studeník a Dvorščák neuspěli. Soupeř opět trestal z dálky – 0:3. V závěru 1. třetiny po závaru se prosadil Kučera – 1:3.

V úvodu 2. třetiny postupně zahrozili Dvorščák, Kučera a Viceník. Ale soupeř svoji důraznou hrou a napadáním dělal našim problémy. Pavelka stačil ještě dvakrát zachránit, ale střela po zemi mu prošla pod nohou do sítě – 1:4. Holešov po trestném úderu nastřelil tyč a při vyloučení Bartoše se naši ubránili.

Ve 3. třetině se projevila síla protivníka. Po samostatné akci to bylo 1:5, po sólu 1:6, po trestném úderu 1:7 a po střele přímo z otočky 1:8. V závěru utkání byl vyloučen Viceník, ale skóre se již nezměnilo.

SFK SLOVÁCKO-HSS – SK SNIPERS SLAVIČÍN 5:3 (1:2/1:1/3:0)
Branky: Studeník, Dvorščák, Bartoš
Nahrávky: Viceník, Kučera,
Střely na branku: 23:21
Sled branek: 0:2, 1:2, 1:3, 5:3
Nastřelené tyče: 2:0
Sestava: Pavelka – Diatel, Babulík, Studeník – Viceník, Dvorščák, Kučera, Šimoník, Bartoš, Hlavica

Vstup do utkání měli hráči Slovácka raketový. Nastřelili břevno naší branky a další závar vyřešil Pavelka. Ve 3. minutě po nahrávce Viceníka pálil z poloviny hřiště Studeník a otevřel brankový účet – 0:1. Za necelé 3. minuty po nahrávce Kučery se prosadil dorážkou Dvorščák – 0:2. Pak vyrazil Pavelka maskou dělovku soupeře. A přišel závar u naší klece, kdy byl sražen Babulík, který zůstal ležet na palubovce a velmi nepřesní rozhodčí hru ani nepřerušili! Toho využilo Slovácko a vsítilo branku – 1:2. Na dokreslení situace postižený byl ošetřen na ošetřovně a putoval na úrazovku, kde mu byla na ruku naordinována ortéza! Proto musel trenér Dvorščák přeskupit sestavu. Potom stříleli Studeník, Bartoš, Hlavica a sehráli jsme velmi zle přesilovku.

Šachová partie pokračovala i ve 2. třetině. Nikdo nechtěl udělat chybu. Naštěstí při vyloučení Diatla ji udělal soupeř a ve vlastním oslabení vypíchl míček Bartoš a zvýšil na 1:3. Slovácko se nechtělo s daným stavem smířit a střelou přímo z otočky snížilo na 2:3. Navíc ještě nastřelilo tyč naší branky.

V úvodu 3. třetiny jsme hráli přesilovku, ale opět se nepodařilo soupeřova gólmana překonat. A pak přišly nejhorší chvilky tohoto boje, které daly ráz celému zápasu. Za 15 (!!) vteřin jsme třikrát (!!) inkasovali. Nejprve ránou do šibenice – 3:3, potom švihem z poloviny hriště – 4:3 a po kombinaci na jeden dotek – 5:3. Naši se snažili, ale Šimoník a Bartoš v nadějných pozicích neskórovali. I soupeř měl tři dobré šance, ale Pavelka uspěl. Dále jsme nevyužili ani třetí přesilovku. Nutno dodat, že rozhodčí podali velmi slabý výkon a přehlédli několik zákroků, které volaly po vyloučení. Všichni doufáme, že se marodka vyprázdní a 12.12 doma ve Slavičíně nastoupí juniorka kompletní a po čtyřech prohrách v řadě bude bodovat.

Tabulka:
tabulka 29.11.

Příští kolo:
V sobotu 12.12. ve sportovní hale SK Slavičín hostíme v 10:00 hod. Kopřivnici a v 15:30 hod. první celek tabulky Frýdek-Místek. Zveme všechny příznivce a fanoušky.

Tabulka střelců:
7 – Boček
5 – Šimoník
4 – Bartoš, Dvorščák
2 – Babulík, Kvapil, Kučera
1 – Končický, Olšák, Diatel, Viceník, Studeník

Tabulka asistencí:
5 – Pavelka (brankař)
4 – Babulík
3 – Boček
2 – Dvorščák, Juráň, Šimoník
1 – Končický, Studeník, Olšák, Bartoš, Kvapil, Diatel, Viceník, Kučera

Kanadské bodování:
10 – Boček
7 – Šimoník
6 – Babulík, Dvorščák
5 – Pavelka (brankář), Bartoš
3 – Kvapil, Kučera
2 – Končický, Olšák, Diatel, Juráň, Viceník, Studeník

Komentáře jsou uzavřené.