II. FLORBALOVÁ LIGA VE SLAVIČÍNĚ

1. června 2006 | Petr Zemčík | Klubové informace, Muži | Sdílet na Facebooku

Významného úspěchu dosáhli v roce 750. výročí založení Slavičína florbalové mužské týmy SK Snipers AISE Slavičín. Muži A týmu se stali vítězi Jihomoravské florbalové ligy a suverénně postoupili z 1. místa do II. florbalové ligy. Je to již jejich 3. postup do vyšší soutěže během krátké čtyřleté historie florbalu ve Slavičíně. V A mužstvu nastupovali pod vedením trenéra J.Janečka st. pravidelně tito hráči: brankář M.Loskot, obránci J.Hořák, J.Marek, A.Tlusťák, V.Zemčík, útočníci J.Janeček ml., R.Filkorn, J.Saňák, J.Tománek, M.Máčala, M.Mikloš. Občas byli na výpomoc povoláni také hráči B mužstva.
Nově vytvořený B tým, složený převážně z hráčů, kteří ještě vloni nastupovali v kategorii starších žáků, ve svém prvním roce účinkování vyhrál JM soutěž a z 1.místa postoupil do JM přeboru. Pod vedením trenéra L.Spáčila hráli: brankáři P.Pazdera, R.Zlámal, P.Daniel, obránci: D.Novák, J.Jordán, R.Čuč, R.Saňák, útočníci: P.Janeček, F.Papež, J.Kotraba, O.Šuráň, R.Pokorný, R.Máčala, O.Svoboda, J.Lysák.
Základem úspěchu obou týmů byla především tvrdá tréninková příprava, která probíhala většinou společně. Na začátku sezóny nabírali hráči fyzičku pod vedením p.Fr.Šustka, známého fotbalového trenéra, a Mgr.Petra Droščáka, který se o kondici mužstva staral i v průběhu sezony. Technicko-taktickou část tréninků vedl hlavní trenér oddílu Jan Janeček st.
Touto cestou chci poděkovat hráčům, trenérům a realizačním týmům všech našich družstev za příkladnou reprezentaci.
V pozadí úspěchu stojí také řada našich příznivců a sponzorů v čele s generálním sponzorem f. AISE Zlín, kterým chci touto cestou poděkovat. Dík za podporu patří i zastupitelům města.
Všechny naše příznivce chci pozvat na florbalovou exhibici konanou v sobotu 10.6.2006 v rámci oslav postupu do II.ligy. Účast na turnaji přislíbili reprezentanti ČR hrající pod hlavičkou KUČERA TEAM a hráči extraligových Buldogs Brno. Hrát budou samozřejmě i čerstvě druholigoví SNIPERS Slavičín.Turnaj začíná ve 14 hodin v hale SK Slavičín.

Komentáře jsou uzavřené.