Snipers dovezli 4 body

4. dubna 2006 | Radim Pokorný | Muži B | Sdílet na Facebooku

Fbc Thunders Velké Bílovice 3:6 SK Snipers Slavičín B
Jelikož se mužstvo „snajprů“ B ocitává na předních místech tabulky Jihomoravské soutěže, bylo pro ně téměř povinností získat body a upevnit si tak postupové příčky. V prvním duelu, zahajovacím zápasu turnaje, se slavičínští utkali s celkem Velkých Bílovic.
Toto mužstvo budí respekt, a to především díky nejlepšímu střelci soutěže Mádlovi, který nastoupil v řadách Bílovic.Avšak nejlepšího střelce soutěže se „snajpři“ nezalekli a hned v úvodu utkání otevřeli skóre, kdy při napadaní Pokorného dorážel do odkryté branky Papež. Po prvním gólu se aktivita hostů postupně zvyšovala, a tudíž přišel i další gól, po souhře s Jordánem se trefil Šuráň. Jenže Thunders ješte stačili do konce třetiny snížit. Druhá třetina se vlekla v duchu neustálého maření vyložených šancí, tyče zvonily na obou stranách. Tuto šňůru neproměněných šancí na konci třetiny přetrhl Papež, po pasu Jordána. Do třetí třetiny tedy mužstvo snipers B vstupovalo již s dvoubodovým náskokem,jenže hned v úvodu domácí snížili na 2:3.Jenže „snajpři“ nezaháleli a dokázali hned odpovědět,a to gólem Máčaly. Otěže zápasu tedy přebrali muži B, kdy po dalších trefách Papeže a Šuráňa nakonec dovedli zápas do vítězného konce, to i přes snížení domácích na konci střetnutí. Rezervní mužstvo snipers zvítězilo nad celkem Velkých Bílovic 6:3.

SK Snipers Slavičín B 8:3 FBC Sokol Bojkovice
Utkání s Bojkovicemi by se dal přirovnat k malému derby mezi rivaly ze stejného regionu Jižního Valašska. Derby bylo značně vyhecované, pro snipers B tedy nebylo lehké zvítězit, ale nakonec obhájili svou suverenitu a dokázali zvítězit.
V sedmé minutě prvního dějství dokázal Pokorný přesnou střelou otevřít skóre na 1:0. Avšak hned na to bojkovický sokol vyrovnal, odpovědí na vyrovnávací gól byla přesná trefa domácího kapitána Nováka, který z půlky překvapil gólmana hostí. Závěr první třetiny nahrával domácím snipers B, jenže druhé dějství započalo gólem do sítě snipers, vyrovnávací gól. Srovnávací branka však slavičínské nezaskočila a hned na to zvýšil Janeček. Do třetí třetiny rezervní mužstvo snipers vstupovalo s chabým vedením,ale hned v úvodu zvýšil dosud nevýrazný Kotraba, který se v krátkém časovém intervalu dokázal prosadit hned dvakrát. Dále zvyšovali Šuráň a Papež, Bojkovice se dále zmohli pouze na jedinou korigující branku. Avšak hřebíček do rakve hostů zatloukl Máčala, snipers B zvítězili nad celkem Bojkovic 8:3 a kráčejí vstříc postupu. Uznání patří i dvojici gólmanů,kteří podrželi svůj tým.

sestava: P. Pazdera, P. Daniel; D. Novák ©, J. Jordán, R. Pokorný, F. Papež, O. Šuráň; R. Čuč, R. Saňák, P. Janeček, R. Máčala, J. Kotraba.

Turnaj v Dubňanech 25.3.2006

Komentáře jsou uzavřené.