Čtyři body před domácím publikem

18. února 2006 | Erik Argaláš | Starší žáci | Sdílet na Facebooku

Sk Snipers Slavičín : FbC Orel Uherské Hradiště

Slavičané už před zápasem s Hradištěm měli výhodu ,protože soupeř dojel v počtu 6 hráčů. Zápas začal skvělými kombinacemi obou pětek. Nádhernými goly se prosadil Miroslav Zvonek, Erik Argaláš a skvostným vinklem také nezaváhal Martin Machala. Také se tento zápas neobešel bez drobných Šarvátek a popostrkování, protože soupeřům došla morálka a Tomáš Kvapil se soupeřem se dostali do konfliktu a sudí rozhodl pro trest obou hráčů. Radost z vychytané nuly si odnesl Michal Pavelka, který předvedl svou vynikající formu. Do střelecké listiny se zapsal i Kuba Diatel po vstřelených dvou brankách. Zápas skončil 8:0.

Sk Snipers Slavičín : AC Uherský Brod

Zápas začal pomalými rozehrávkami ve středním pásmu ale dlouho to nevydrželo. Po několika brejcích o které se snažili křídla jsme dostali první branky, protože soupeř využil naší chyby rychlým proti útokem a nezaváhal ani ve střelbě. Také některé branky byli vstřeleny po dorážkách soupeře. Ale i Snipers měli dost šancí a akcí kdy proměnit gol. Koncovka Slavičanů bohužel nebyla přesná, která dovedla zápas ke konečným 0:6.

Sk Snipers Slavičín : Orel Šitbořice 1 FbC Aligators

Když vstupovali Snipers do zápasu přišlo je podpořit mnoho fanoušků, kteří stáli na tribunách. Zápas začal poklidně plný akcí, přihrávek ale v první třetině byla slabá koncovka, takže se čekalo kdy se to zlomí. V druhé třetině se zasloužil o nepřekonatelný vinkl z úhlu Ondra Boček, ale i jiným střelcům nemůžeme branku upřít. Třetí třetinu načal skore rychlou střelou do horního růžku Franta San’ák. O další rychlé solo a nádhernou koncovku se zasloužil Miroslav Zvonek a po rychlém nahození Erik Argaláš objel dva hráče a do téměř odkryté brány vsunul gol. Také Petr Peléšek nezaváhal svou známou, tvrdou střelbou. Michal Pavelka si odnesl jen jeden gol ve své síti, ale nové skušenosti. Snipers vyhráli na konečných 9:1.

Hráči nastoupili v této sestavě:

Michal Pavelka, Tomáš Studeník, Lukáš Peléšek, Martin Machala, Šimon Viceník, Miroslav Zvonek, František San’ák, Martin Bartoš, Erik Argaláš, Tomáš Kvapil, Ondřej Boček, Kuba Diatel.

Komentáře jsou uzavřené.