13. a 14.kolo: Vítězná šňůra pokračuje

18. prosince 2005 | Vít Zemčík | Muži | Sdílet na Facebooku

Slavičínským florbalistům se podařilo v novém roce navázat na úspěšnou vítěznou sérii, kterou v Morkovicích prodloužili již na pět zápasů, když porazili Dubňany 4:2 a Svitavy 8:1. Díky tomu náleží Slavičínu v tabulce Jihomoravské ligy čelní pozice s jednobodovým náskokem před druhou Třebíčí.

SK SNIPERS AISE SLAVIČÍN – F.A.T.R. DUBŇANY 4:2
Slavičané vstoupili do zápasu aktivně a zatlačili soupeře do defenzívy. Přesto to byli hráči Dubňan, kdo otevřel po nedůrazu v defenzívě skóre. Zanedlouho ale vyzrál na gólmana FATRu Saňák a zařídil tak Snajprům vyrovnání.
Tentýž hráč pak ve druhé části další trefou strhl skóre na stranu Slavičína, jenomže Dubňanům se ještě podařilo srovnat na 2:2. O vítěznou trefu se tak postaral až v závěrečné patnáctiminutovce Mikloš, jenž se nejlépe zorientoval v chumlu hráčů před soupeřovou svatyní.
Navýšit vedení Snipers poté mohl kapitán Filkorn z trestného střílení, na jeho kličku však gólman soupeře vyzrál. Definitivní tečku za utkáním tak udělal až v poslední minutě Tománek trefou do opuštěné dubňanské branky.

FBK SVITAVY – SK SNIPERS AISE SLAVIČÍN 1:8
Slavičínští se v klání se Svitavami ujali hned v první části dvoubrankového vedení zásluhou Filkorna a Janečka. Soupeř dokázal sice snížit 17 vteřin před první sirénou, jenomže byl to jeho jediný přesný zásah do slavičínské svatyně.
Zato kanonýři Snipers nešetřili střelným prachem a nasázeli do svitavské sítě dalších šest branek. Po trefách Filkorna, Mikloše, Máčaly, Tománka a Saňáka se mohl Slavičín radovat z vysoké výhry 8:1.

Komentáře jsou uzavřené.