11. a 12.kolo: Do nového roku na špici tabulky

13. prosince 2005 | Vít Zemčík | Muži | Sdílet na Facebooku

SK SNIPERS AISE SLAVIČÍN – FBC DOHODA BRNO 8:2
Duel s brněnským mužstvem Dohody se nesl v duchu povinného vítězství Slavičanů, avšak to se nerodilo lehce. Po třech minutách hry zatrnulo slavičínské střídačce, když se Brněnským podařilo otevřít skóre. Zanedlouho poté se museli Snipers bránit v oslabení, i přes početní nevýhodu však udeřili. Získaný míček nahodil Filkorn Tománkovi, který z brejku překonal soupeřova gólmana. Následně strhl vedení na stranu Slavičína Máčala a po změně stran se rozjel brankostroj Slavičanů naplno.
Nejprve vyzrál na brněnského brankáře Janeček forhendovou kličkou, po něm se trefil Saňák, který zužitkoval Zemčíkův křižný pas. Pátý zásah do klece Dohody vyslal Mikloš a před druhou sirénou zvýšil na 6:1 Saňák, jenž pohodlně dorazil Máčalovu odraženou střelu.
Hned po nástupu do třetího dějství se prezentoval pohlednou kombinační akcí první útok vedený kapitánem Filkornem a po ose Tománek-Janeček-Filkorn zamířil míček do brněnské svatyně. Poslední ránu do rozhozené defenzívy Dohody zasadil tvrdou střelou Mikloš a na drtivém vítězství Slavičína už nezměnila nic ani druhá trefa soupeře.
Třetiny: 2:1/4:0/2:1, branky a nahrávky: 11.Tománek (Filkorn), 12.Máčala (Mikloš), 18.Janeček, 18.Saňák (Zemčík), 19.Mikloš (Saňák), 25.Saňák (Máčala), 31.Filkorn (Janeček), 37.Mikloš (Saňák)
Sestava: Loskot – Hořák, Marek, Tlusťák, Zemčík – Filkorn, Tománek, Janeček, Máčala, Mikloš, Saňák
BULLDOGS BRNO C – SK SNIPERS AISE SLAVIČÍN 1:4
Důležité body, které přinesly Slavičínským vytoužené vedení v tabulce, získalo mužstvo Snipers v partii s brněnskými Buldoky.
Protože se toto klání odehrávalo v Pohořelicích u Brna, téměř domácí celek Buldoků posílilo i několik hráčů z vyšších soutěží. Přesto si ale Slavičané koncentrovaným výkonem a důraznou hrou vytvořili tlak a s ním i řadu slibných šancí. Po dvou třetinách tak vedli Snajpři nad Brňany 2:0 po trefách Filkorna a Máčaly.
V třetí dvacetiminutovce se pokusili hráči Bulldogs ještě o zvrat a přidali na obrátkách. Jejich mírná převaha vyústila v kontaktní branku na 2:1 a dvě následná oslabení tak přinesla nejednu horkou chvilku před slavičínskou svatyní. V té si však počínal bezchybně brankář Loskot a navíc se Tománkovi podařilo prosadit přesnou ranou švihem. Dvě minuty před koncem pak stanovil konečné skóre na 4:1 po rychlé sérii přihrávek Janeček.
Třetiny: 0:1/0:1/1:2, branky a nahrávky: 12.Filkorn (Janeček), 18.Máčala (Saňák), 37.Tománek (Filkorn), 43.Janeček (Tománek)
Sestava: Loskot – Hořák, Marek, Tlusťák, Zemčík – Filkorn, Tománek, Janeček, Máčala, Mikloš, Saňák

Komentáře jsou uzavřené.