9. a 10.kolo: První místo stále uniká

28. listopadu 2005 | Vít Zemčík | Muži | Sdílet na Facebooku

TJ OA JEDU TŘEBÍČ – SK SNIPERS AISE SLAVIČÍN 5:4
9.kolo Jihomoravské ligy přineslo přímý souboj o pozici lídra tabulky, proti sobě totiž nastoupila dvojice mužstev ze Slavičína a Třebíče. Přestože Snipers sahali toužebně po cenném úspěchu, ani čtyři góly formace Janeček, Tománek, Filkorn jim důležité body nepřinesly.
Utkání bylo zpočátku vyrovnané, Slavičané spoléhali spíše na zajištěnou obranu a rychlé brejky. Skóre však otevřeli v šesté minutě hráči Třebíče.
K obratu zavelel svou sedmou trefou v sezóně Tománek, zanedlouho po něm strhl vedení ve prospěch Slavičínských kapitán Filkorn. Po následném srovnání se Slavičínským podařilo skórovat znovu. Tentokrát stál na konci dobře zahrané přesilovkové akce Tománek. Jenomže ještě před druhou sirénou Třebíč podruhé vyrovnala.
Na začátku třetího dějství slavilo úspěch opět přesilovkové komando Slavičína, když Filkornův pas proměnil Janeček. Pak ale dvěma brankami Třebíčští zvrátili stav skóre a hubené vítězství 5:4 udrželi až do konce.
Třetiny: 1:0/2:3/2:1, branky a nahrávky: 16.Tománek (Janeček), 24.Filkorn (Janeček), 29.Tománek (Filkorn), 32.Janeček (Filkorn)
SK SNIPERS AISE SLAVIČÍN – FBC SOKOL BUČOVICE 9:4
Neuvěřitelný obrat skóre se povedl Slavičanům ve druhém utkání proti bučovickému Sokolu. Přestože ve dvanácté minutě prohrávali již 0:3, rozstříleli nakonec Snajpři svého soupeře vysoko 9:4.
Slavičané nastoupili proti Bučovicím kvůli pracovním povinnostem kanonýra Janečka v pozměněné sestavě. Na křídle první formace se objevil Saňák, jehož ve druhém útoku zastoupil mladík Šuráň. Do středu druhé pětky se ještě nastěhoval Mikloš a jeho post v obraně zase zaujal Hořák.
Po necelých dvanácti minutách hry se mohlo zdát, že zásah do sestavy nebyl nejpovedenější, Bučovice se totiž rychle ujaly tříbrankového vedení. Jenomže spolupráce nově utvořených útočných formací začala záhy fungovat a zajistila Slavičínu přesvědčivé vítězství. První útok zařídil pět branek, druhý přidal ještě čtyři a Snipers deklasovali Bučovice 9:4.
Třetiny: 2:3/2:0/5:1, branky a nahrávky: 13.Saňák (Tománek), 15.Saňák, 21.Mikloš (Šuráň), 29.Tománek (Saňák), 37.Máčala (Mikloš), 40.Mikloš (Máčala), 40.Tománek (Saňák), 41.Tománek (Saňák), 45.Máčala (Šuráň)

Komentáře jsou uzavřené.