Vítězná série žáků už čítá 6 zápasů

14. listopadu 2005 | Vít Zemčík | Starší žáci | Sdílet na Facebooku

Starší žáci dokázali výhrami nad Uherským Hradištěm a Šitbořicemi prodloužit svou sérii výher na šest utkání. Díky plnému bodovému zisku se také posunuli na první příčku průběžné tabulky druhé oblasti jihomoravské žákovské ligy.
SK Snipers AISE Slavičín – FbC Orel Uh.Hradiště 3:1
Vstup do zápasu vyšel Slavičanům velice dobře. Rychle a přesně kombinovali, důrazně si chodili pro každý míček. Přesto to byl soupeř, kdo otevřel skóre zápasu díky nedůslednosti při standardní situaci.
Radost z gólu ale Hradišťským dlouho nevydržela. Po dvaceti vteřinách se individuálně prosadil Saňák a brankář Hradiště zůstal v bezprostřední blízkosti bez šance.
Poté se hrálo dlouho bez branek na obou stranách, Snajpři rozhodli o své šesté výhře v sezóně až ve třetí třetině. Nejprve se ve 32.minutě trefil švihem Machala, 12 vteřin před závěrečnou sirénou pak stanovil konečné skóre na 3:1 Bartoš.
Třetiny: 1:1/0:0/2:0, branky a nahrávky: 3.Saňák (Zvonek), 32.Machala (Peléšek), 39.Bartoš
Sestava: Pavelka – Studeník R.,Studeník T., Peléšek, Jurča – Saňák, Bartoš, Zvonek, Boček, Argaláš, Machala
SK Snipers AISE Slavičín – Orel Šitbořice 1.FbC Aligators 5:4
Druhé utkání přineslo zajímavou podívanou plnou dramatických momentů a neuvěřitelné rozuzlení s vítězným koncem pro Slavičín. Prvním gólem zápasu se tentokrát prezentovali Slavičané, když Machala prokličkoval obranou soupeře a švihem poslal míček do horní poloviny šitbořické branky. Pořádající družstvo dokázalo za chvíli odpovědět, a tak druhá třináctiminutovka začínala stavem 1:1.
Snipers si pak vytvořili dvoubrankové vedení zásluhou Saňáka a Zvonka, stejně jako v úvodním dějství však hráči Aligators zvládli skóre vyrovnat.
Před druhou přestávkou stihl ještě znovu strhnout vedení na stranu Slavičína Machala, jenomže soupeř dostal v úvodu třetí třetiny Snajpry pod tlak, jenž vyústil znovu ve srovnání.
To, co následovalo v závěrečných momentech hry, se nestává často. Minutu před koncem zápasu přerušili trenéři Slavičína oddechovým časem tlak družstva Aligators a speciální formace ve složení Machala, Peléšek, Saňák, Boček, Radim Studeník zatlačila Šitbořice do hluboké defenzívy. Obrovský nápor pak korunoval vítěznou trefou kapitán Machala, jenž zároveň dokonal i svůj hattrick. Do konce utkání chybělo 12 vteřin.
Třetiny: 1:1/3:2/1:1, branky a nahrávky: 3.Machala, 15.Saňák, 19.Zvonek (Bartoš), 25.Machala (Boček), 39.Machala (Peléšek)
Sestava: Bezděk – Studeník R.,Studeník T., Peléšek, Jurča – Saňák, Bartoš, Zvonek, Boček, Argaláš, Machala

Komentáře jsou uzavřené.