7. a 8.kolo: Nedisciplinovanost stála Snipers body

8. listopadu 2005 | Vít Zemčík | Muži | Sdílet na Facebooku

Poprvé v letošní sezóně nastoupili Slavičané před vlastním publikem. Domácí premiéra jim však nevyšla podle představ. V úvodním střetnutí s rezervním mužstvem Prostějova doplatili na svou nedisciplinovanost a za řadu vyloučení je čekal zákonitě trest.
PLAYMAKERS PROSTĚJOV B – SNIPERS SLAVIČÍN 2:0
Zápas se přesto začal pro Snipers vyvíjet docela dobře. Slibné šance naznačili ofenzivní náladu mužstva, jenomže s jeho koncovkou to bylo horší. Skóre tak otevřeli ve druhé části hosté z Prostějova.
Veškerou snahu Slavičanů o vyrovnání poté zabrzdila série vyloučení za nesportovní chování a kritiku rozhodčích, díky níž dokázali Prostějovští své vedení navýšit o další branku. Přestože místy Snajpři soupeře i v oslabení svírali, jejich výkon na vyrovnání nestačil a prostějovští Playmakers B se mohli radovat z cenné výhry 2:0.
SNIPERS SLAVIČÍN – ALIGATORS HUKOT KLOBOUKY 4:1
Odčinit porážku chtěli Slavičané v následujícím duelu s Hukotem Klobouky. Jenomže hostující Aligators přichystali Snajprům ledovou spršku hned v úvodní minutě utkání, kdy se s využitím airdriblingu ujali vedení.
Na pohlednou individuální akci Slavičané odpověděli neméně pěknou kombinací z šesté minuty. Na konci rychlého sledu přihrávek stál Janeček, jemuž stačilo jenom poslat míček do odkryté branky hostů.
Vedení na svou stran pak Snipers strhli ve druhém dějství trefami Janečka a Tománka a tolik důležité vítězství si ještě ve třetí patnáctiminutovce pojistili Tománkem, který zvýšil na konečných 4:1.

Komentáře jsou uzavřené.