5. a 6.kolo: Klání o první příčku vyšlo lépe Holešovu

31. října 2005 | Vít Zemčík | Muži | Sdílet na Facebooku

Radost z umístění na špici tabulky Jihomoravské ligy vydržela slavičínskému týmu pouze čtrnáct dnů, neboť z přímého souboje o čelní pozici s Holešovem vyšel lépe domácí celek Slow shoes. Slavičané si tak vítězstvím nad Sivicemi v následujícím utkání uchovali alespoň druhé místo.
SK Snipers Slavičín – FBC Slow shoes Holešov 1:4
Vstup do důležitého zápasu vyšel Slavičínským velice dobře. Úvodní tlak korunoval již po třech minutách hry přesnou ranou Janeček. Jenomže domácí dokázali vzápětí kontrovat z přečíslení a ještě do první sirény strhli druhou brankou strhnout vedení na svou stranu.
Šanci vrátit se do zápasu dostali Snipers ve druhé části, kdy hráli celých sedm minut v početní převaze. Avšak mladé mužstvo Holešova se i v oslabení dokázalo ubránit a poté navíc přidalo další dvě přesné trefy, po kterých slavilo výhru 4:1.
SK Florbal Sivice – SK Snipers Slavičín 1:5
Stav na ukazateli skóre v duelu Sivic se Slavičínem se dlouho neměnil. Až na začátku druhé patnáctiminutovky otevřel brankový učet utkání slavičínský Saňák. Hráči Sivic ale na jeho trefu zvládli odpovědět a znovu nerozhodný stav vydržel až do druhé přestávky.
V závěrečném dějství však favorizovaný tým Snipers zavelel do ofenzívy a prolomil střeleckou smůlu. Nejprve zamířil v 35.minutě přesně Tománek, po něm se z brejku trefil Saňák a v čase 41:16 navýšil Tománek svým druhým gólem slavičínské vedení. Konečnou podobu dal výsledku tvrdým projektilem Mikloš.

Komentáře jsou uzavřené.