Muži B mají za sebou premiéru

3. října 2005 | Vít Zemčík | Muži B | Sdílet na Facebooku

Uh.Hradiště – Snipers B 3:4
Své první mistrovské utkání odehrála rezerva Snipers v neděli 25.září v Dubňanech. Nejprve se ,,béčko“ střetlo s uherskohradišťským Orlem, nad kterým vedlo po úvodní patnáctiminutovce 0:2. Ve svém náporu Slavičané pokračovali i po změně stran, ve 25.minutě zvyšoval Šuráň již na 0:4. Poté však hráči Uh.Hradiště přidali na důrazu a do konce druhého dějství snížili na rozdíl dvou branek.
V závěrečné části zahodili Snipers několik dobrých střeleckých příležitostí, avšak soupeři dovolili i přes velký nápor v závěru skórovat jenom jednou, na čemž měl velkou zásluhu zejména jistě chytající Pazdera. Slavičínští si tak za vítězství 3:4 připsali své první body do tabulky jihomoravské soutěže.
Třetiny: 0:2/2:2/1:0, branky a nahrávky: 10. Pokorný (Šuráň), 13.Papež (Šuráň), 16.Máčala (Jordán), 25.Šuráň (Svoboda)
Snipers B – Zlín 0:4
V dalším duelu se Snipers B střetli s klubem FBC Zlín. Soupeř, který měl díky početnému kádru dostatek sil, dobře bránil a Slavičín pouštěl do šancí jenom zřídka. Přesto byli Snajpři Zlínu vyrovnaným protivníkem. Postupem času si však Zlínští vypracovali tříbrankové vedení, zatímco po šancích Slavičanů se síť zlínské svatyně ne a ne rozvlnit. Svou výhru pak Zlín korunoval dvě minuty před koncem, kdy završil skóre na konečných 0:4.
Sestava Snipers B: Pazdera – Zemčík, Jordán, Pokorný, Novák – Kotraba, Janeček P., Máčala R., Šuráň, Svoboda, Papež

Komentáře jsou uzavřené.