1. a 2.kolo: Tříbodový vstup do sezóny

20. září 2005 | Vít Zemčík | Muži | Sdílet na Facebooku

Sokol Bučovice – Snipers Slavičín 0:3
Do dopoledního střetnutí se Sokolem Bučovice vstoupili Slavičané aktivně a jejich počáteční tlak korunoval již po 41 vteřinách trefou do horního růžku bučovické svatyně Janeček.
Hubené vedení udrželi Snipers do osmé minuty, kdy inkasovali po trestném úderu soupeře. Jednogólový náskok pak Slavičínským po změně stran vrátil Saňák, avšak i na jeho trefu se povedlo Bučovickým zareagovat. Těsně před druhou sirénou ale Saňák znovu skóroval a po přestávce se k němu přidali ještě Tománek, Marek a Janeček. Úvodní duel sezóny 2005/2006 tak slavičínské mužstvo zvládlo vítězně 2:6.
Třetiny: 1:1/1:2/0:3, branky: 1.a 40.Janeček, 16.a 30.Saňák, 33.Marek, 36.Filkorn
Sestava: Loskot – Mikloš, Tlusťák, Hořák, Marek – Filkorn, Tománek, Janeček, Máčala, Saňák
Snipers Slavičín – Svitavy 2:2
Ve druhém zápase v hale třebíčského Spartaku se Snipers střetli s týmem Svitav, který v posledních letech nastupoval ve III.lize a po loňském herním výpadku putoval do Jihomoravské ligy. Stejně jako v předchozím souboji i nyní začali lépe hráči ze Slavičína, po několika úvodních šancích otevřel skóre v desáté minutě Tománek.
Soupeř ze Svitav poté zvýšil svou aktivitu a utkání pokračovalo ve velice rychlém tempu. Na světelné tabuli se ale skóre i přes dobrý výkon obou celků dlouhou dobu neměnilo. Až v úvodu třetí patnáctiminutovky se prosadili Svitavští a vyrovnali na 1:1. Za dvě minuty se však Slavičané dostali znovu do vedení, když se po Tománkově pasu prosadil Saňák.
Těsný jednogólový náskok se pak snažili Snipers udržet. Vítěznou pojistku mohl zařídit při brejku osamocený Máčala, po jeho kličce do bekhendu ale míček v síti neskončil. V samotném závěru tak přišlo vyrovnání. S přispěním štěstěny Svitavští využili přesilovou hru a oba týmy si po strhujícím duelu odnesly po jednom bodu za remízu 2:2.
Třetiny: 1:0/0:0/1:2, branky: 10.Tománek, 34.Saňák
Sestava: Loskot – Mikloš, Tlusťák, Hořák, Marek – Filkorn, Tománek, Janeček, Máčala, Saňák

Komentáře jsou uzavřené.